Zlatanova poruka

Ibra je probio vratara Rome projektilom koji je išao sto na sat: “Malo sam ostario, inače idu 200 na sat…”

Portal Novi list

Zlatan Ibrahimović/Foto REUTERS

Zlatan Ibrahimović/Foto REUTERS

Trebaju mi žviduci, osjećam se živim. Što više zvižde, ja sam življi - rekao je napadač Milana nakon pobjede (1:2) na Olimpicu



RIM Derbi u Rimu obilježio je jedan jedini, jedinstveni – Zlatan Ibrahimović.  Dočekali su ga gromki zvižduci, pogrdni povici (Gypsy), a on je uzvratio pogotkom nakon kojega se okrenuo tribinama i u svojem stilu zatražio još – zvižduka.


– Trebaju mi žviduci, osjećam se živim. Što više zvižde, ja sam življi. Nakon toliko godina i dalje se uzbuđujem, adrenalin je dio svega. Pokazali smo da znamo i trpjeti i tko god je ostao na travnjaku odigrao je sjajnu utakmicu – rekao je Ibra nakon utakmice s Romom.


Pedantni talijanski statističari su izračunali da je zabio 400. prvenstveni pogodak u karijeri, da mu je ovo bio 150. gol u Serie A i čak 11 u Rimu! Osim toga iznijeli su podatak da je zabivši pogodak iz slobodnog udarca odapeo po lopti brzinom od 101 kilometar na sat!




– Nije puno, malo sam ostario, inače idu 200 na sat…   Scudetto? Trudimo se, vjerujemo. Do sada smo radili dobro, ali prvenstvo je dugo i potreban nam je kontinuitet. Još je rano govoriti o naslovu – rekao je Ibrahimović.