Borna Barišić

Hrvatski reprezentativac na meti turskih klubova, Škoti sazvali hitan sastanak zbog njegova mogućeg odlaska

Portal Novilist.hr

Borna Barišić/Foto REUTERS

Borna Barišić/Foto REUTERS

Već četiri godine član Glasgow Rangersa na izlaznim je vratima, pišu škotski mediji. Barišića navodno želi turski Trabzonspor, a zainteresirana su i dva manja turska kluba



RIJEKA Hrvatski reprezentativac Borna Barišić za dva će dana s reprezentacijom igrati u Parizu protiv Francuske, a nakon toga će, po svemu sudeći, potpisati i za novi klub.


Već četiri godine član Glasgow Rangersa na izlaznim je vratima, pišu škotski mediji. Barišića navodno želi turski Trabzonspor, a zainteresirana su i dva manja turska kluba. Turci čak pišu da je u Rangersima došlo do hitnog sastanka zbog interesa za njihova braniča.


“Ne znam kako razmišljaju u klubu, ali meni je ovdje dobro i uživam. Ali u nogometu nikad ne znate, uvijek postoje neki upiti. Moglo bi doći do ponude koja zadovoljava i klub i mene. Naravno da bi tada došlo do transfera”, rekao je nedavno Barišić upitan o svojoj klupskoj budućnosti.




Za Barišića je interes pokazala i Aston Villa, koju vodi upravo njegov bivši trener Gerrard. Pod ugovorom je s klubom do ljeta 2024. godine.