Napadač Vatrenih

Hoffenheim uoči utakmice s Bayernom objavio kako je Kramarić produljio ugovor: “Ovdje se osjećam kao kod kuće”

Portal Novilist.hr

Niklas Sule i Andrej Kramarić/Foto REUTERS

Niklas Sule i Andrej Kramarić/Foto REUTERS

Kramarića se često u medijima povezivalo s mogućim odlaskom u različite europske velikane, nedavno se govorilo o mogućem potpisu za Milan. Ipak, hrvatski napadač toliko se dobro osjeća u Hoffenheimu da je odlučio ostati unatoč raznim ponudama



RIJEKA Napadač Vatrenih i bivši igrač Rijeke Andrej Kramarić produljio je ugovor za Hoffenheim, čiji je član od 2016. godine, te ga novi ugovor veže za klub do ljeta 2025.


Kramarića se često u medijima povezivalo s mogućim odlaskom u različite europske velikane, nedavno se govorilo o mogućem potpisu za Milan. Ipak, hrvatski napadač toliko se dobro osjeća u Hoffenheimu da je odlučio ostati unatoč raznim ponudama.


“Uživao sam u svakom trenutku ovdje do sada i sada se radujem uzbudljivoj budućnosti. Nikada ne bih očekivao da ću biti jedan od najboljih napadača u Njemačkoj, ali to je moguće samo zato što se ovdje osjećam kao kod kuće. Nevjerojatno sam ponosan na svoje rekorde”, rekao je Kramarić, koji je Hoffenheimov najbolji strijelac u povijesti kluba.