Drugo kolo

Hoffenheim iznenađujuće ispao iz Kupa od drugoligaša, Kramarić pogodio

Hina

Andrej Kramarić i Maximilian Beier/Foto REUTERS

Andrej Kramarić i Maximilian Beier/Foto REUTERS

Kramarić je bio siguran i prilikom izvođenja jedanaesteraca, a pobjednik je razriješen tek u devetoj seriji. Kod domaćina promašili su Vogt, Bogarde i Nuhu, a za goste Bauer i Ernst



BERLIN Nogometaši Greuther Furtha priredili su iznenađenje pobijedivši u dvoboju 2. kola njemačkog Kupa Hoffenheim sa 7-6 nakon izvođenja jedanaesteraca.


Susret je završio 2-2, a Furth je u sudačkoj nadoknadi imao kazneni udarac za pobjedu, ali je Seguin bio neprecizan.


Hoffenheim je poveo u 13. minuti golom Andreja Kramarića, no u 21. minuti je izjednačio Ernst. Meyerhofer je u 47. minuti doveo goste u prednost, no samo tri minute kasnije Akpoguma je sve vratio na početak.




Kramarić je bio siguran i prilikom izvođenja jedanaesteraca, a pobjednik je razriješen tek u devetoj seriji. Kod domaćina promašili su Vogt, Bogarde i Nuhu, a za goste Bauer i Ernst.


RB Leipzig je rutinski stigao do gostujuće pobjede protiv Augsburga sa 3-0. Strijelci za goste bili su Orban (11), Poulsen (75) i Angelino (83).


Koln je preskočio Osnabruck pogotkom Modestea u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Schalke je napokon našao neku žrtvu porazivši Ulm sa 3-1.


Momčad iz Gelsenkirchena u prvenstvu nije nikoga dobila već 29 utakmica, no u Kupu im ide bolje. Pobjedu Schalkeu donijeli su Serdar (27) i Raman (51, 62), dok je pogodak za Ulm zabio Reichert u 82. minuti.