Napadač

Hoće li Mbappe biti spreman za PSG protiv Bayerna? Stvari se mijenjaju iz sata u sat, ovo se sada zna

Portal Novi list, Hina

Foto Reuters

Foto Reuters

Prije nekoliko dana bilo je gotovo sigurno da ponajbolji igrač PSG-a neće biti u sastavu



Kylian Mbappe trebao bi biti u momčadi PSG-a za prvi dvoboj osmine finala nogometne Lige prvaka protiv Bayerna, najavio je trener pariške momčadi Christophe Galtier.


Utakmica se u Parizu igra ovog utorka, od 21 sat, a prije nekoliko dana bilo je gotovo sigurno da ponajbolji igrač PSG-a neće biti u sastavu.


„Još nije posve sigurno hoće li Mbappe biti u momčadi te ukoliko bude hoće li zaigrati od prve minute.




U nedjelju je radio individualno, a u ponedjeljak je obavio trening s ostalim igračima. Izgleda dobro, ali o svemu ćemo odlučiti u posljednjih trenutak“, rekao je Galtier.


Mbappe je imao problema s ozljedom lijevog bedra te se na startu spominjalo tri tjedna stanke. No, oporavak je prošao znatno brže od očekivanog i Mbappe bi mogao prijetiti bavarskoj momčadi.


Zbog brojnih izostanaka i ozljeda PSG je na negativan način obavio posljednja dva dvoboja. Prvo je ispao u domaćem Kupu nakon poraza 1-2 kod Marseillea, sastava kojeg vodi hrvatski trener Igor Tudor, dok je potom u prvenstvu poražen kod Monaca 1-3.


„Mbappe mi je rekao kako se osjeća dobro i to su super vijesti za nas. Bilo bi sjajno kada bi se našao na terenu u utorak barem određeno vrijeme“, rekao je Brazilac Neymar o svom suigraču.