Konferencijska liga

Hajduk otputovao na uzvrat kod Tobola u Kazahstan, Marko Livaja ostao u Splitu, Stipe Biuk upitan

P. N.

Marko Livaja/Foto PIXSELL

Marko Livaja/Foto PIXSELL

Čeka nas dug put, ali dobro smo pripremljeni i učinit ćemo sve da prođemo dalje - rekao je trener Hajduka Jens Gustafsson



SPLIT Hajduk danas kreće na dalek put u Kazahstan. “Bijeli” u Kostanay odlaze sa zalihom od dva pogotka iz prvog susreta, a važno je istaknuti da od ove sezone pravilo gola u gostima više ne vrijedi. Uzvratni susret Tobola i Hajduka na rasporedu je u četvrtak u 17 sati.


– Prvu utakmicu smo pobijedili 2:0. Znam da sam prije tog susreta rekao da bi bio zadovoljan s tim rezultatom. Mogli smo zabiti još koji pogodak, ali Tobol je jako dobra momčad. Čeka nas dug put, ali dobro smo pripremljeni i učinit ćemo sve da prođemo dalje – rekao je trener Hajduka Jens Gustafsson, a zatim se dotakao igračkog kadra.


– Svi koji su u momčadi su važni. Na put idu 23 igrača. Neki igrači su aut zbog manjih ozljeda. Marko Livaja ne ide na put. Radio je naporno da bude spreman, ali neće ići s nama. Ali, oni koji idu će napraviti sve.




Biuk?


– Ne znam još. Imamo još jedan trening.


Vremena za odmor nema previše, raspored je zgusnut…


– Utakmice dolaze vrlo brzo. Imamo nove igrače koji su nedavno došli poput Krovinovića, a neki nisu zbog nekih okolnosti u dobrom fizičkom stanju. Sve mora biti bolje, ali za to treba neko vrijeme. Moramo nastaviti s radom kako bi što prije dosegnuli dobar nivo.


Kakav Tobol očekujete?


– Vjerojatno će biti ofenzivniji i agresivniji nego u prvoj utakmici – zaključio je Gustafsson.