LIGA PRVAKA

Guardiola smiruje strasti ususret uzvrata Manchester Cityja i PSG-a: “Bit će to utakmica kao i svaka druga”

Portal Novi list

Pep Guardiola/Foto REUTERS

Pep Guardiola/Foto REUTERS

"Ista je poruka kao i proteklih šest mjeseci, a ovoj utakmici pristupamo kao i svakoj drugoj. Započinjemo susret s malom prednošću, ali moramo igrati s ciljem da pobijedimo", rekao je Guardiola.



RIJEKA Uoči uzvratne polufinalne utakmice Lige prvaka između PSG-a i Manchester Cityja, trener engleske momčadi Pep Guardiola rekao je da će to biti “utakmica kao i svaka druga”.


Prva momčad Premier lige ulazi u uzvrat s prednošću 2:1, odnosno s vrlo važna dva gola u gostima, te je na dobrom putu ka svojem povijesnom, prvom finalu u ovom natjecanju. Guardiola je već osvojio Ligu prvaka dva puta s Barcelonom, a sada će pokušati ispisati povijest i u klubu iz Manchestera.


“Dolazimo doma s dobrim raspoloženjem, ali već sam rekao igračima da ne razmišljaju previše o finalu. Ista je poruka kao i proteklih šest mjeseci, a ovoj utakmici pristupamo kao i svakoj drugoj. Započinjemo susret s malom prednošću, ali moramo igrati s ciljem da pobijedimo”, rekao je Guardiola.


Manchester City nema problema s ozljedama, a nakon što je Pep odmorio pola momčadi u prvenstvenoj pobjedi protiv Crystal Palacea svi bi trebali biti spremni za važan susret. PSG još uvijek nije objavio hoće li igrati Kylian Mbappe nakon što je propustio utakmicu s Lensom zbog ozljede lista, ali Guardiola je uvjeren da će 22-godišnji Francuz nastupiti.


“Mbappe će sigurno igrati i radujem se tome. To je dobro za nogomet, a bit će dobro i za samu utakmicu”, dodao je.