Dvojica velikana

Guardiola se oglasio nakon što ga je Klopp nazvao najboljim na svijetu: “On me učinio boljim trenerom”

Portal Novilist.hr

Pep Guardiola/Foto REUTERS

Pep Guardiola/Foto REUTERS

To je predivno od njega, kao i od Carla Ancelottija, koji mi je također čestitao. Divim se obojici. Klopp mi je već godinama nadahnuće - kaže trener Manchester Cityja



MANCHESTER Nakon što je Manchester City tri kola prije kraja prvenstva osvojio titulu naslova prvaka, počele su stizati i čestitke trenera iz Premiershipa. Treneru Cityja Pepu Guardioli čestitao je, među ostalima, njegov veliki protivnik Jurgen Klopp.


Upravo je Klopp s Liverpoolom prekinuo Pepovu vladavinu u Engleskoj, postavši prvak prošle godine, a jučer je priznao kako je Pepu poslao čestitku preko poruke, naglasivši kako je on najbolji trener na svijetu.


– To je predivno od njega, kao i od Carla Ancelottija, koji mi je također čestitao. Divim se obojici. Klopp mi je već godinama nadahnuće. Učinio me boljim trenerom od Dortmunda do Liverpoola jer sam vodeći njegove najveće rivale Bayern i City zbog njega morao puno razmišljati o utakmicama i suparnicima. Puno ti hvala, Jürgene, i jako cijenim tvoju gestu – rekao je Pep Guardiola.