Reducirani broj

Grčka vlasti dale zeleno svjetlo za povratak gledatelja na nogometne stadione

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Prva utakmica, na kojoj će biti popunjeno deset posto kapaciteta stadiona, bit će utakmica Lige prvaka između Olympiakosa i francuskog Marseillea na stadionu Karaiskaki u PirejuATENA Grčke zdravstvene vlasti su u ponedjeljak dale zeleno svjetlo za povratak ljubitelja nogometa na stadione u ograničenom broju.


Gledatelji, koji od ožujka nisu mogli s trubina pratiti nogometne utakmice, moći će se vratiti na stadione ovog tjedna, ali uz poštivanje mjera protiv širenja koronavirusa.


Prva utakmica, na kojoj će biti popunjeno deset posto kapaciteta stadiona, bit će utakmica Lige prvaka između Olympiakosa i francuskog Marseillea na stadionu Karaiskaki u Pireju.
Nakon toga gledatelji će moći pratiti u četvrtak utakmicu Europske lige između PAOK-a iz Soluna i Omonije s Cipra.


Gledatelji, koji će cijelo vrijeme morati nositi maske, biti udaljeni najmanje 1,5 metar i neće smjeti napustiti svoje mjesta na tribinama, također će tijekom vikenda moći gledati utakmice grčkog prvenstva.


Prije nekog vremena Europska nogometna asocijacija (UEFA), koju je vodio Slovenac Aleksander Čeferin, dala je zeleno svjetlo za utakmice s gledateljima uz stroge higijenske mjere.