EURO 2020

Francuzi su ostvarili prvi cilj osvajanjem “skupine smrti”: “Sada počinje novo natjecanje, utakmice na ispadanje su nešto drugo”

Hina

Didier Deschamps i Kingsley Coman/Foto REUTERS

Didier Deschamps i Kingsley Coman/Foto REUTERS

Dobro je za Benzemu što je bio strijelac, iako nije izgubio na samopouzdanju - napominje izbornik Didier DeschampsRIJEKA Didier Deschamps, francuski izbornik, realno je sagledao remi s Portugalom koji je njegovoj selekciji donio prvo mjesto u skupini.


– Darovali smo im dva pogotka iz naših pogrešaka. Željeli smo pobijediti, jer nam je to donosilo prvo mjesto. Dobro je za Benzemu što je bio strijelac, iako nije izgubio na samopouzdanju, niti je izgubio moje povjerenje. Dobro je da se iskazao večeras. Imali smo promatrače koji su gledali Švicarce. Prvo ćemo se oporaviti, a onda se pripremiti najbolje što možemo.”


Raphael Varane, francuski branič:
– Vrlo sam zadovoljan rezultatom. Uspjeli smo završiti kao prvi u ‘skupini smrti’. Mi smo momčad i kad smo u problemima držimo se zajedno. To smo napravili u drugom poluvremenu. Sad počinje novo natjecanje. Utakmice na ispadanje su nešto sasvim drugo. Sad ćemo se prvo dobro odmoriti, a onda se pripremiti za drugu fazu turnira.”