Druženje uz loptu

FOTO Čak 55 polaznika odradilo nogometni kamp u Lovranu u brojne goste

Portal Novi list

Klinci su imali priliku upoznati i brojne goste poput Andreja Prskala, Damira Milinovića, Goodnessa Ajayija, Igora Tkalčevića, Elvisa Brajkovića...



LOVRAN Čak 55 polaznika, mali nogometaša i nogometašica, sudjelovalo je na nogometnom kampu “Rino&Ado”, koji se tijekom prošloga tjedna održavao na igralištu u Lovranu. Riječki stručnjak Rinaldo Milivojević i njegov partner iz BiH, Ado Fejzić, ponovo su se potrudili polaznicima kampa organizirati nekoliko nezaboravnih dana na Kvarneru uz loptu i brojne zanimljive goste.


Tako su se u Lovranu našli poseban gost iz Srbije, Svetislav Stevanović, poznatiji kao Limeni, potom  Branko Buzov – Lav,  Andrej Prskalo, Damir Milinović, Goodness Ajayi, Igor Tkalčević, Elvis Brajković…


– Proveli smo četiri nezaboravna dana sa dječicom u Lovranu te odradili šest nogometnih treninga. Raduje nas što sve više i više naši kampovi poprimaju obrise njegovih naziva internacionalni te su i ovoga puta s nama bila djeca iz BIH, Srbije, Austrije, Slovenije, Njemačke, Italije kao i Lijepe naše – poručili su organizatori Rinaldo Milivojević i Adnan Fejzić.




Ovaj dvojac je ujedno i odrađivao trenerski dio posla zajedno sa ostalom trenerskom ekipom: Antonijom Radoslovićem, Denisom Relotom, Milan Sundacom, te trenericom Berine.


Male nogometašice i nogometaši bili su i u turističkoj vožnji brodom, četiri dana bili su gosti u lovranskom Pubu, a noćenje su imali organizirano u Villi Nada.


Idući kamp održat će se na bosanskohercegovačkoj planini Vlašić, od 22. do 26. lipnja ove godine.