Povratak u Italiju

Filip Bradarić napušta Vigo, Celta ipak nije otkupila njegov ugovor od Cagliarija

Hina

Filip Bradarić

Filip Bradarić

Bradarić s Cagliarijem ima ugovor do ljeta 2023. godineMADRID  Hrvatski vezni nogometaš Filip Bradarić (28) napustio je Celtu Vigo nakon što taj španjolski prvoligaš nije otkupio njegov ugovor od talijanskog Caglijaria, rekao je u srijedu klupski glasnogovornik.


Bradarić je došao u siječnju na šestomjesečnu posudbu pa nastupio u 14 utakmica te se nadao ostanku i iduće sezone budući da je Celta Vigo u posljednjem kolu izborila ostanak u prvoj ligi te imala mogućnost otkupa njegovog ugovora.


„Klub nije realizirao opciju kupnje pa je igrač napustio Celtu“, rekao je u telefonskom razgovoru Celtin glasnogovornik José Carlos Bastos. Nije odgovorio zašto klub nije otkupio njegov ugovor.
Bradarićeva cijena kreće se oko 3,2 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša. S Caglijarijem ima ugovor do 30. lipnja 2023. godine. Bradarić, koji je s Hrvatskom osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, u srijedu do objave ove vijesti nije bio dostupan za komentar.