Englesko prvenstvo

Fenjeraš odnio sva tri boda s Old Trafforda, Thomas Tuchel debitirao remijem na klupi “Bluesa”

Portal Novi list

Nemanja Matić, Bruno Fernandes i Edinson Cavani (Man. United)/Foto REUTERS

Nemanja Matić, Bruno Fernandes i Edinson Cavani (Man. United)/Foto REUTERS

Kiksala su oba Cityjeva pratitelja, Crveni vragovi poraženi su od Sheffield Uniteda, a Leicester City je remizirao kod Evertona



LONDON U redovima Manchester Cityja zadovoljno trljaju ruke nakon ishoda prvih utakmica 20. kola. Kiksala su oba pratitelja lidera. Gradski rival Manchester United poražen je na domaćem travnjaku od posljednje momčadi lige Sheffield Uniteda 2:1, a Leicester City je odigrao 1:1 na gostovanju kod Evertona.


Kean Bryan svojim pogotkom u 23. minuti najavio je veliko iznenađenje na Old Traffordu. Harry Maguire je poravnao u 64. minuti, no deset minuta kasnije Oliver Burke je matirao Crvene vragove.


James Rodriguez je nakon pola sata utakmice doveo Everton u vodstvo protiv Leicestera. Konačnih 1:1 postavio je Youri Tielemans u 67. minuti.




Chelsea je na Stamford Bridgeu odigrao samo 0-0 protiv Wolverhamptona u prvoj utakmici novoga trenera “plavih” Thomasa Tuchela.


Tuchel je u utorak zamijenio Franka Lamparda na trenerskoj klupi.


Chelsea je imao terensku premoć, ali nisu uspjeli to pretvoriti u šanse, pa su čak i gosti imali bolje prilike.


Mateo Kovačić je odigrao cijelu utakmicu za domaće, a u 82. minuti imao je veliku šansu za gol, ali je njegov udarac otišao pored vrata.


Burnley je, nakon što je prošli tjedan prekinuo domaći niz od 68 utakmica bez poraza Liverpoola, upisao i domaću pobjedu nad Aston Vilom od 3-2 i pomakao se iz opasne zone.


 



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore