Drugoligaš u problemima

Edo Flego nakon odlaska s klupe Orijenta 1919: “Htio sam otići još prošle zime zbog događanja u prijelaznom roku”

Ivan Volarić

KOBNO PROLJEĆE - Edo Flego nije uspio pokrenuti momčad u drugom dijelu sezone/Foto V. KARUZA

KOBNO PROLJEĆE - Edo Flego nije uspio pokrenuti momčad u drugom dijelu sezone/Foto V. KARUZA

U ovom trenutku mislim da je došlo do točke kada je trebala promjena i to je bilo, po meni, i jedino logično rješenje. Titula jesenskog prvaka i svi lijepi trenuci zauvijek će ostati upisani u našim sjećanjima. Orijent 1919 i dalje ostaje moj klub - rekao je Flego



RIJEKA Edo Flego kratko se osvrnuo na svoj odlazak s krimejske klupe.


– Prije svega želim sreću klubu u borbi za ostanak, još uvijek su u situaciji da ovise sami o sebi i duboko sam uvjeren da će se zadržati drugoligaški status. Želja za odlaskom se pojavila još prošle zime sukladno događanjima u prijelaznom roku, međutim nisam od onih koji će napustiti ekipu kada joj je teško. Taj inat me vodio cijelo vrijeme. U ovom trenutku mislim da je došlo do točke kada je trebala promjena i to je bilo, po meni, i jedino logično rješenje.


Titula jesenskog prvaka i svi lijepi trenuci zauvijek će ostati upisani u našim sjećanjima. Orijent 1919 i dalje ostaje moj klub – rekao je Flego i zahvalio se suradnicima iz stožera (Đoni i Ivana), trenerima u školi nogometa na kvalitetnoj suradnji, članovima Uprave (posebno Ediju i Danijeli) na podršci, potom fizioterapeutima (Tomi, Franu i Biliju), ekonomu (teti Ljilji koja se brine o opremi igrača i trenera…), potom ljudima koji skrbe o travnjaku (Mišku, Barcu i Tadeju), igračima (posebno liderima Fatiću, Švrljugi i Mulcu), te naravno navijačima na čelu s Red fuckersima.