Prva HNL

Dvoboj u Varaždinu završio podjelom bodova, Šibenik izjednačio iz penala

Hina

Slavlje Varaždinaca/Foto PIXSELL

Slavlje Varaždinaca/Foto PIXSELL

Drugim poluvremenom dominirao je Šibenik, a taj se pritisak ispatio 20-ak minuta prije kraja. Kolarić je nespretno zakačio Sahitija, sudačka postava procijenila je kako je do kontakta došlo u kaznenom prostoru



VARAŽDIN Nogometaši Varaždina i Šibenika u prvoj su utakmici 29. kola Prve HNL igrali 1-1 (1-0). Varaždin je poveo golom Đuraseka (11′), a dragocjen bod Šibeniku osigurao je Jurić (75′-11m).


Varaždin je svoju daleko bolju igru u prvom poluvremenu okrunio samo jednim pogotkom i to već u 11. minuti. Harrera je prihvatio loptu na desnom krilu i uposlio Đuraseka koji je ostao nečuvan na 15-ak metara od gostujućeg gola. Uslijedio je precizan udarac na koji vratar Šibenika nije niti reagirao.


Drugim poluvremenom dominirao je Šibenik, a taj se pritisak ispatio 20-ak minuta prije kraja. Kolarić je nespretno zakačio Sahitija, sudačka postava procijenila je kako je do kontakta došlo u kaznenom prostoru, a siguran izvođač najstrože kazne je u 75. minuti bio Jurić.




Šibenik je ovim bodom stigao na šesto mjesto sa 28 bodova, jednim više od sedmog Slavena Belupa, a Varaždin na osmo mjesto sa 25 bodova, jednim više od devete Istre 1961. Posljednja je Lokomotiva sa 20 bodova.



Standings provided by SofaScore LiveScore