Potpisano

Dogovorena suradnja između HNS-a i hotela Aristos

Portal Novi list

Ugovor o sponzorskoj suradnji potpisali su predsjednik HNS-a Marijan Kustić i predsjednik uprave hotela Aristos Dalibor Bilić



Danas je svečano potpisan sponzorski ugovor između Hrvatskog nogometnog saveza i zagrebačkog hotela Aristos.


Ugovor o sponzorskoj suradnji potpisali su predsjednik HNS-a Marijan Kustić i predsjednik uprave hotela Aristos Dalibor Bilić.


Potpisano partnerstvo uključuje usluge smještaja za hrvatske reprezentacije mlađih uzrasta, ženske te futsalske reprezentacije za vrijeme boravka u Zagrebu.




“Hotel Aristos se već godinama pokazao kao odličan domaćin našim reprezentacijama te me raduje što smo dogovorili ovakav partnerski model suradnje.


Uz odličnu lokaciju, kvalitetan smještaj i bogat hotelski sadržaj, u Aristosu uvijek možemo računati na vrhunsku uslugu i gostoprimstvo zbog čega će biti odličan hotelski partner za Savez”, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.


Hotel Aristos odlično je prometno povezan sa zračnom lukom i brzim prometnicama prema gradu, a pruža miran i ugodan smještaj, širok izbor dvorana za potrebe reprezentacija, kvalitetnu gastronomsku ponudu i opuštajući spa centar.


“Aristos je prepoznat kao hotel s vrhunskom uslugom i smještajem u segmentu poslovnog i sportskog turizma. Partner smo brojnim sportskim savezima i klubovima od kojih bi izdvojio Hrvatski vaterpolski Savez, Hrvatski košarkaški savez, kao i najveći sportski događaj WRC Croatia Rally.


Izuzetno mi je zadovoljstvo i velika čast sto je i Hrvatski nogometni savez, kao nas najveći brand, prepoznao kvalitetu i strategiju razvoja hotela Aristos. Siguran sam da je potpis ugovora početak jedne dugoročne poslovne suradnje na partnerskim osnovama.


Ovim putem još jednom zahvaljujem HNS-u na povjerenju koje ćemo znati cijeniti a siguran sam i opravdati. Radujem se sto smo postali dio velike nogometne obitelji”, rekao je predsjednik uprave hotela Aristos, Dalibor Bilić.