Posudba u Turopolje

Dinamo posudio Gorici napadača koji se spominjao kao moguća opcija u vršku Rijekinog napada

Portal Novi list

Deni Jurić/Foto HNK Gorica

Deni Jurić/Foto HNK Gorica

Sretan sam što sam potpisao za Goricu, jako dobar klub koji se od ulaska u HNL stabilno drži na sredini tablice. Cilj mi je igrati što više i nadam se da ću pomoći ekipi svojom igrom, golovima i asistencijama - izjavio je Jurić



RIJEKA Gorica je potvrdila angažman Denija Jurića, 24-godišnjeg napadača Dinama. Modri su napadača koji se spominjao i kao moguća opcija u vršku Rijekinog napada posudio u susjedno Turopolje.


– Sretan sam što sam potpisao za Goricu, jako dobar klub koji se od ulaska u HNL stabilno drži na sredini tablice. Cilj mi je igrati što više i nadam se da ću pomoći ekipi svojom igrom, golovima i asistencijama – izjavio je Jurić nakon što je predstavljen u dresu Gorice.


Jurić je prošle sezone postigao 11 pogodaka u dresu Šibenika, te se izborio za ugovor s Dinamom gdje nije dobio previše prilika




– U Dinamu nisam uspio uhvatiti kontinuitet nakon ozljede koju sam imao, zato ću to pokušati u Gorici ove sezone. U dogovoru s klubom odlučio sam da je Gorica najbolji izbor za mene, ostajem blizu i na oku sam im – izjavio je bivši U-19 reprezentativac Hrvatske koji je nastupio za U-23 reprezentaciju Australije, odnosno olimpijsku selekciju zemlje u kojoj je rođen.