Hajdukova kadrologija

Diamantakos bi na Poljudu trebao zamijeniti nekog iz dvojca Jairo – Edouk koji je na izlaznim vratima

P. N.

Igor Tudor je već počeo slagati momčad za iduću sezonu/Foto PIXSELL

Igor Tudor je već počeo slagati momčad za iduću sezonu/Foto PIXSELL

Javna je tajna da se na Poljudu žele riješiti Jaira i Edouka. Obojica su skupo plaćeni, a čini se nisu baš po guštu trenera Igora Tudora



SPLIT Nastavak prvenstvene utrke, koja je zbog koronavirusa prekinuta početkom ožujka, Hajduk bi 5. lipnja bi trebao otvoriti protiv Intera na Poljudu. Splićane čeka neizvjesna borba za drugo mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, a na Poljudu su otišli korak naprijed pa počeli razmišljati o momčadi za novu sezonu. Procurila je tako informacija da bi u ljetnom prijelaznom roku bijeli dres treba odjenuti 27-godišnji grčki napadač Dimitris Diamantakos, član njemačkog drugoligaša St. Paulija. Budući da mu krajem ove sezone ističe ugovor dolazi na slobodan igrač. Daimantakos je ove sezone u 16 dosadašnjih nastupa zabio devet golova.


Na Poljudu su počeli slagati momčad za iduću sezonu po Tudorovim naputcima iako aktualna još nije završila


Ništa tu naravno nije slučajno. Javna je tajna da se na Poljudu žele riješiti Jaira i Edouka. Obojica su skupo plaćeni, a čini se nisu baš po guštu trenera Igora Tudora koji ih je nasljedio u svlačionici po povratku na klupu Hajduka.  Na Poljudu su počeli slagati momčad za iduću sezonu po Tudorovim naputcima iako aktualna još nije završila.