Suigrači i prijatelji

Davor Šuker se oprostio od bivšeg suigrača: “Uvijek je teško kada odlaze prijatelji”

Hina

Davor Šuker/Foto PIXSELL

Davor Šuker/Foto PIXSELL

Otišao je najbolji nogometaš na svijetu - napisao je predsjednik HNS-aZAGREB  Uvijek je teško kada odlaze prijatelji, a za Diega Maradonu mogu reći da je bio moj veliki prijatelj. Otišao je najbolji nogometaš na svijetu, kazao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker koji je s Maradonom dijelio svlačionicu u Sevilli.


“Otišao je najbolji nogometaš na svijetu, virtuoz koji je s loptom mogao baš sve, rođeni pobjednik, igrač za najveće utakmice i podvige, lider na terenu i izvan njega. Jedan jedini i neponovljivi El Pibe de Oro,” kazao je Šuker.


Bivši hrvatski reprezentativac je igrao za Sevillu od 1991. do 1996. godine, dok je Maradona za andaluzijski klub igrao jednu sezonu (1992/1993).
“Ponosan sam što smo dijelili svlačionici u našim zajedničkim danima u Sevilli, sada kad u ovim teškim trenucima razmišljam o tim vremenima, kroz glavu mi prolazi kako mi je namještao golove. Bila je velika privilegija igrati s Diegom i zajedno slaviti pobjede, u svoje osobno i u ime Hrvatskog nogometnog saveza izražavam duboku sućut njegovoj obitelji“, rekao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker.