Transfer glasine

Danijel Subašić u Realu? Evo što u kraljevskom klubu kažu o hrvatskom vrataru

Hina

REUTERS

REUTERS

U četvrtak su novine Marca na svojoj naslovnici objavile kako je Navas zatražio odlazak iz Real Madrida pa klub razmišlja o dovođenju zamjenskog iskusnog vratara koji bi došao na jednu sezonu, možda i na posudbuReal Madrid ne dovodi hrvatskog vratara Danijela Subašića iz Monaca, rekao je u četvrtak navečer dužnosnik tog španjolskog nogometnog kluba demantirajući medijske napise.


“Real Madrid u ovom trenutku ne razmatra niti jednu alternativu kao zamjenu za Keylora Navasa. Iskreno, ne vjerujem da bismo doveli Subašića”, rekao je anonimni dužnosnik Real Madrida u razgovoru za Hinu.


“Novine La Gazzetta kažu dolazi Mirante, As navodi Reinu, a u Hrvatskoj spominju dolazak Subašića…čini se da se agenti vratara kreću među svojim prijateljima novinarima”, dodao je.
Subašić je prije godinu dana s Hrvatskom osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu gdje se ozlijedio, zbog čega je propustio čitav prvi dio sezone s Monacom. Vratio se na travnjak krajem siječnja, pa se u svibnju opet ozlijedio.


Posljednju utakmicu za Monaco odigrao je 5. svibnja, a zasad je nepoznato kada će se vratiti na travnjak.


Keylor Navas, 32-godišnji čuvar mreže, mogao bi u idućih deset dana napustiti Real Madrid jer ne želi biti zamjena Thibautu Courtoisu kojeg je trener Zinedine Zidane odabrao za prvog vratara. Navas, koji je s ‘kraljevskim klubom’ osvojio tri Lige prvaka, mogao bi do kraja prijelaznog roka 2.rujna prijeći u PSG kojem je potreban vratar. Prošli mjesec je Gianluigi Buffon napustio Pariz i otišao u Juventus.


U četvrtak su novine Marca na svojoj naslovnici objavile kako je Navas zatražio odlazak iz Real Madrida pa klub razmišlja o dovođenju zamjenskog iskusnog vratara koji bi došao na jednu sezonu, možda i na posudbu. Taj vratar bi bio pričuva Courtoisu budući da je Real Madrid već posudio drugim klubovima svoje mlade vratare, 20-godišnjeg Andrija Lunina u Valladolid i 21-godišnjeg Lucu Zidana u Racing Santander.


Novine AS su zatim na svojoj internetskoj stranici navele kako je najveći kandidat 36-godišnji bivši vratar španjolske reprezentacije Pepe Reina iz Milana, no da Real Madrid razmatra i 34-godišnjeg Subašića, kojeg je netočno naveo kao srpskog vratara, 36-godišnjeg Antonija Mirantea iz Rome i 36-godišnjeg Maartena Stekelenburga iz Evertona. Tu su vijest zatim prenijeli neki hrvatski portali.