Daniele Rugani

Cristiano Ronaldo ipak u karanteni: Njegov suigrač iz Juventusa pozitivan na koronavirus

P. N.

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Nogometaš je u karanteni u Portugalu



Iako je Cristiano Ronaldo (35) izbjegao torinsku karantenu nakon što se na Madeiru vratio zbog majke, nogometaš je ipak u karanteni, piše Just Jared. Nalazi se u karanteni u Portugalu nakon što je njegov suigrač Daniele Rugani (25) pozitivan na koronavirus. 


Ronaldo je prošle nedjelje igrao uz Ruganija, a zatim otišao u Portugal u posjet majci koja je nedavno imala moždani udar. Portugalac će određeno vrijeme provesti u izolaciji i neće se vratiti u Italiju. Daily Mail piše da su u karanteni svi koji su bili u kontaktu s Ruganijem. 


Juventus bi idućeg tjedna trebao igrati protiv Lyona, ali očekuje se da će utakmica biti odgođena.




“Pročitat ćete vijesti i zato želim uvjeriti sve koji se brinu da sam u redu. Molim sve da poštuju pravila jer virus ne radi razlike. Napravimo to za sebe, za naše voljene i za one koji nas okružuju”, napisao je Rugani na svom Twitter profilu.


Juventus je izdao priopćenje u kojem stoji: “Nogometaš Daniele Rugani je pozitivan na koronavirus COVID-19 i trenutno nema simptoma. Juventus trenutno aktivira sve zakonske procedure za izolaciju, uključujući cenzus na sve koji su s njime bili u kontaktu”.


U Italiji je trenutno više od deset tisuća poznatih slučajeva zaraze koronavirusom, a više od šesto ljudi je preminulo.