Novi ljudi

Chelsea nakon prodaje napušta i jedna od najvećih legendi, osvojio je 13 trofeja kao igrač, a onda dobio posao u Upravi

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Nakon što je klub od ruskog milijardera Romana Abramoviča kupio konzorcij na čelu s poslovnim čovjekom Toddom Boehlyjem, Chelsea je u postupku promjene vodstva klubaLONDON Nakon što su engleskog prvoligaša Chelsea napustili predsjednik Peter Buck, a na kraju prijelaznog roka će i direktorica Marina Granovskaia, odlazak je objavio i bivši vratar a sada tehnički savjetnik londonskog kluba Čeh Petr Cech.


Bivši vratar češke reprezentacije i francuskog prvoligaša Rennesa osvojio je 13 trofeja s Chelsea kao igrač prije nego se priključio upravi kluba 2019.


“Bila je privilegija obavljati tri godine dužnost za Chelsea”, kazao je Cech.
Nakon što je klub od ruskog milijardera Romana Abramoviča kupio konzorcij na čelu s poslovnim čovjekom Toddom Boehlyjem, Chelsea je u postupku promjene vodstva kluba. Boehly je preuzeo predsjedanje klubom i trenutačno obavlja dužnost sportskog direktora.


Što se igrača tiče, londonski klub za sada nije doveo ni jedno pojačanje u ljetnom prijelaznom roku, ali su navodno zainteresirani za Julesa Koundéa, Matthisa de Ligta, Ousmanea Dembéléa i Raheema Sterlinga