Najnoviji podaci

Četiri pozitivna testa iz tri premijerligaška kluba, zabilježeno ukupno 12 slučajeva “korone” u engleskom nogometu

Hina

u kratkim crtama

  • U Engleskoj je prije eventualnog pokretanja nogometa provedeno ukupno 2.752 testa

Iz Premier lige su objavili kako je u ponedjeljak i utorak testirano 1.008 igrača i osoblja klubova na COVID-19LONDON Četiri osobe iz tri kluba bile su pozitivne na koronavirus u posljednjem nizu testova koje je provela engleska Premier liga.


Iz Premier lige su objavili kako je u ponedjeljak i utorak testirano 1.008 igrača i osoblja klubova na COVID-19, pri čemu su četiri osobe iz tri kluba bila pozitivna.


“Igrači ili osoblje klubova koji su pozitivni na koronavirus morat će u samoizolaciju,” objavili su iz lige.
U Engleskoj je prije eventualnog pokretanja nogometa provedeno ukupno 2.752 testa, a do sada je zabilježeno 12 pozitivnih rezultata.


Treninzi bez kontakta i u manjim skupinama od po pet igrača dopušteni su od prošlog tjedna, ali sada će klubovi “moći trenirati kolektivno (do deset igrača) pri čemu su dopušteni bliži kontakti


Dvadeset klubova engleske Premier League u srijedu su “jednoglasno” izglasalo nastavak treninga s dopuštenim kontaktom, što je važan korak prema nastavku prvenstva.


Treninzi bez kontakta i u manjim skupinama od po pet igrača dopušteni su od prošlog tjedna, ali sada će klubovi “moći trenirati kolektivno (do deset igrača) pri čemu su dopušteni bliži kontakti s ciljem oduzimanja lopte, ali se i dalje ograničava nepotrebna fizička blizina”, navodi se u priopćenju Premier League.


U Engleskoj nije odigrana niti jedna utakmica od ožujka kada je pandemija koronavirusa blokirala sport u cijelom svijetu.