Transfer

Čeka se službena potvrda: Mijo Caktaš odbio Bilića, Rijeku i Osijek te odlazi u – Saudijsku Arabiju

P. N.

Mijo Caktaš/Foto PIXSELL

Mijo Caktaš/Foto PIXSELL

Nakon što je od 1. srpnja i službeno postao slobodan, Caktaš će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji u klubu Damacu, kojeg trenira nekadašnji trener u Akademiji Hajduka Krešimir Režić.



RIJEKA Čini se da je završena saga o tome gdje će bivši kapetan i najbolji igrač Hajduka Mijo Caktaš nastaviti karijeru. Nakon što je od 1. srpnja i službeno postao slobodan, Caktaš će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji u klubu Damacu, kojeg trenira nekadašnji trener u Akademiji Hajduka Krešimir Režić.


Čeka se službena objava. Pravo čudo napravio je Režić s tim klubom kada ga je spasio minule sezone od ispadanja, a sada u novoj sezoni čelnici kluba žele napraviti iskorak više, prema vrhu prvenstvene ljestvice. Kako smo neslužbenmo saznali Caktaš bi trebao po sezoni zarađivati oko milijun eura.


Inače, član Damaca je bivši kapetan Dinama Domagoj Antolić. Imao je Caktaš i drugih ponuda još  ove zime, kineski prvoligaš  Beijing Guoan FC  kojeg je preuzeo Slaven Bilić ponudio je Hajduku 2 milijuna eura na ime obeštećenja, no bivši kapetan bijelih odbio je odlazak u Kinu. Potom je pregovarao sa Osijekom, Nenad Bjelicom, kako smo neslužbeno saznali sve se bio dogovorio. Špekuliralo se i o možebitnom odlasku u Rijeku, ali to je ipak sve bilo u domeni “ćakule”.