Mateo Pavlović

Braniča Rudeša motivira sudar sa “svojima”: “Rijeka dolazi po sigurne bodove, ali neće im biti lako”

Portal Novi list

Mateo Pavlović u duelu s Markom Livajom/Foto PIXSELL

Mateo Pavlović u duelu s Markom Livajom/Foto PIXSELL

Dobro se osjećam, motivirano, spremno i s nestrpljenjem očekujem utakmicu s Rijekom, mojim bivšim klubom - rekao je Pavlović



RIJEKA Rijeku ove subote čeka novi susret protiv Rudeša. Bijeli su nedavno izbacili posljednju momčad lige iz Kupa, a sada ih čeka susret za prvenstvene bodove koji će se igrati u Kranjčevićevoj ulici. To znači i novi susret s braničem Mateom Pavlovićem, igračem Bijelih na posudbi u redovima Rudeša.


– Dobro se osjećam, motivirano, spremno i s nestrpljenjem očekujem utakmicu s Rijekom, mojim bivšim klubom. Nadamo se dobroj prezentaciji – kazao je Pavlović za Sportske novosti i osvrnuo se na svoju kratkotrajnu epizodu u dresu Rijeke.


– Došao sam u krivi trenutak. Tada tamo nije bilo dobro raspoloženje. Sve je krenulo “krivim smjerom”. Jedna baš turbulentna polusezona, ne baš ugodna, ali što je – tu je, trebalo je i to proći. Sada su stabilni, “probudili” su se promjenom trenera. Imaju dobru ekipu, dobar “vjetar u leđa” navijača i na dobrom su putu.




Iznio je i svoje razmišljanje o napetoj utrci za naslov prvaka.


– Bit će svakako zanimljivo. Do posljednjeg kola mislim da se neće znati prvak. Mi sad idemo na Rijeku, koja dolazi sigurna u nove bodove, ali ne vjerujem da će im biti lako. S druge strane su Hajduk i Dinamo. Svaka utakmica je za sebe drukčija, tako da mislim da će do kraja biti napeto. Rijeka je možda u najboljoj formi, a Dinamo je ispao iz Europe, pa će biti nešto odmorniji. Vidjet ćemo… – rekao je za SN branič kojemu ovoga ljeta ističe ugovor s Rijekom.