BUNDESLIGA

Borussia Mönchengladbach izvukla remi s Bayernom: Bavarci uputili čak 20 udaraca, tek jedan završio u mreži

Hina

Robert Lewandowski/Foto: REUTERS

Robert Lewandowski/Foto: REUTERS

Bio je to debi novog Bayernovog trenera Juliana Nagelsmanna u službenim utakmicama koji neće posebno pamtiti, iako je njegova momčad uputila čak 20 udaraca, od toga 10 unutar okvira vrata, ali samo je jedan završio u mreži.



MÖNCHENGLADBACH Utakmicom domaće Borussije i aktualnog deveterostrukog njemačkog prvaka Bayerna, u petak je u Mönchengladbachu započela još jedna sezona Bundeslige, a dvoboj je završio bez pobjednika 1-1 (1-1).


Domaća momčad je povela u 10. minuti, a strijelac je bio francuski napadač Alassane Plea. U 42. minuti je izjednačio najbolji strijelac Bayerna Robert Lewandowski, koji je prošle godine postigao čak 41 pogodak u njemačkom prvenstvu.


Bio je to debi novog Bayernovog trenera Juliana Nagelsmanna u službenim utakmicama koji neće posebno pamtiti, iako je njegova momčad uputila čak 20 udaraca, od toga 10 unutar okvira vrata, ali samo je jedan završio u mreži. Bayernu je to bilo dovoljno samo za bod na startu sezone u kojoj će pokušati po deseti put zaredom osvojiti Bundesligu.




U preostalim utakmicama prvog kola sastaju se: Arminia – Freiburg, Augsburg – Hoffenheim, Stuttgart – Gruether Fuerth, Union Berlin – Bayer Leverkusen, Wolfsburg – Bochum (sve u subotu od 15.30 sati), Borussia Dortmund – Eintracht (18.30), Mainz – RB Leipzig (nedjelja, 15.30), Koeln – Hertha (nedjelja, 17.30).



Standings provided by SofaScore LiveScore