Bundesliga

Borussia Dortmund sve bliže Bayernu na vrhu Bundeslige, Hoffenheimu samo bod protiv fenjeraša

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Za "crno-žute" su zabijali Guerreiro u 32. te Hakimi u 78. minuti. Brekalo je na travnjak ušao u 64. minuti, dok je Pongračić odigrao cijeli susret za domaćina



BERLIN Borussia Dortmund približila se minhenskom Bayernu na vrhu ljestvice, pobjedom 2:0 protiv Wolfsburga došli su na samo bod razlike s Bavarcima koji u kasnijem terminu igraju s Eintrachtom.


Za “crno-žute” su zabijali Guerreiro u 32. te Hakimi u 78. minuti. Brekalo je na travnjak ušao u 64. minuti, dok je Pongračić odigrao cijeli susret za domaćina.


Hoffenheim je u gostima kod posljednjeplasiranoga Paderborna neočekivano izvukao samo bod (1:1). Poveli su gosti pogotkom Skova u 4. minuti, a samo pet minuta kasnije izjednačio je Srbeny za bod svojoj momčadi kojoj se vrlo vjerojatno bliži ispadanje iz prvoligaškoga društva. Paderborn je posljednji s 18 bodova, dok je ispred Werder Bremen s tri boda više.




Upravo je Werder ostvario pobjedu (1:0) kod Freiburga, a jedini pogodak zabio je Bittencourt u 19. minuti. U 89. minuti domaćin je uspio izjednačiti, ali je, nakon korištenja VAR-a, pogodak poništen zbog zaleđa.


Bayer Leverkusen je na gostovanju kod Borussije (M) uzeo tri boda i tako preuzeo treću poziciju na ljestvici. Golove su za goste zabijali Havertz (‘7, ’58-11m) i Bender (’81), dok je za domaće zabio Thuram (’52).



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore