Slovenski stručnjak

Bomba iz Dežele: Kek napušta klupu slovenske reprezentacije, gdje će sad?

Portal Novi list

Foto arhiva NL

Foto arhiva NL

Matjaž Kek će nakon ogleda s Norveškom i Švedskom sljedeći tjedan završiti svoj drugi selektorski mandat, objavio je slovenski novinar Rok Viškovič



Iz Slovenije stiže informacija da se izbornik Matjaž Kek nalazi na pragu odlaska iz reprezentacije koja se sprema za posljednja dva ogleda Lige nacija, s Norveškom i Švedskom.


Slovenci su trenutno posljednja momčad skupine, s dva osvojena boda, a slovenski novinar Rok Viškovič objavio je senzacionalnu informaciju da će Kek uskoro zaključiti svoj drugi mandat na klupi slovenske nogometne reprezentacije.


“O tome sam već davno pisao, ali sada je sve izglednije: Matjaž Kek će Sloveniju voditi najvjerojatnije samo u dvobojima protiv Norveške i Švedske sljedeći tjedan, nakon čega će završiti svoj drugi selektorski mandat”, objavio je Viškovič na Twitteru.



Prema njemu, Kekov odlazak itekako je izgledan. Ima li već nove opcije za angažman?


“Rijeka je uvijek zanimljiva, Hajduk traži trenera…”, drži Višković.


Nije tajna da je Kek u Rijeci uvijek dobrodošao kao trener koji je momčadi donio prvi naslov prvaka Hrvatske, uz druge trofeje.


Kek se i ranije spominjao kao kandidat za klupe Rijeke, Dinama, ali i Hajduka.


Rijeka odnedavno ima iskusnog talijanskog trenera Sersea Cosmija, čiji dolazak za sad nije donio do rezultatskog preokreta. Tek je počeo s radom, ali momčad se nalazi na pretposljednjem mjestu lige.


S druge strane, Hajduk je nakon što su potjerali Vladasa Dambrauskasa potvrdio da će momčad do Svjetskog prvenstva voditi Mislav Karoglan.