Nove sankcije

Bogolinu tri utakmice pauze, još se ne zna termin županijskog finala Kupa

Ivan Volarić

Zoran Bogolin/Foto Arhiva NL

Zoran Bogolin/Foto Arhiva NL

Ako sam dobio tri utakmice koliko bi onda trebali igrači Krka zbog bacanja kostobrana i pljuvanja prema sucima! - pita se Bogolin koji će kaznu sigurno odraditi do finala županijskog Kupa čiji termin još nije poznat, a ni mjesto odigravanja.



OPATIJA Nogometaši, treneri i vodstvo Krka ogorčeni suđenjem u srijedu su napustili Opatiju nakon poraza od “crno-bijelih” u polufinalu županijskog nogometnog Kupa. Dan kasnije na adresu opatijskog trećeligaša stigla je “čestitka” od disciplinskog suca Treće HNL – zapad. Trener Opatijaca Zoran Bogolin nedavno je odradio dvije, a sada će morati čak tri utakmice pauze. Razlog? Verbalni nasrtaj na suca tijekom utakmice s Novigradom na Kantridi prošloga vikenda. 


– Ako sam dobio tri utakmice koliko bi onda trebali igrači Krka zbog bacanja kostobrana i pljuvanja prema sucima! – pita se Bogolin koji će kaznu sigurno odraditi do finala županijskog Kupa čiji termin još nije poznat, a ni mjesto odigravanja.


Poznato je tek da NS PGŽ mora do kraja svibnja iznjedriti pobjednika svojeg kup natjecanja i da će se igrati jedna utakmica na neutralnom terenu (Rujevica?).