Prvi poraz

Bjelica priznao da je Osijek razbijen u Velikoj Gorici, ali unatoč tome ističe: “Sezona je do sada uspješna”

Portal Novi list

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Treba priznati da ovo u Velikoj Gorici nije bilo dobro - kazao je Bjelica



RIJEKA Nogometaši Osijeka u subotu su doživjeli težak poraz u Velikoj Gorici, ujedno prvi otkako je na klupu sjeo trener Nenad Bjelica.


– Čestitam Gorici, oni su bili odlični, a mi s nekoliko igrača ispod svoje razine. Od početka nije bilo dobro, a protivnik je u prvom poluvremenu mogao i uvjerljivije voditi. No, ipak je tih 1:0 bio rezultat koji nas je držao u igri. U nastavku smo ulaskom Jugovića i Lončara došli do bolje energije i malo više agresivnosti i htijenja. Stigli smo do izjednačujućeg pogotka, no više od toga nismo uspjeli napraviti i zbog „pacerskog“ gola kojega smo ubrzo nakon toga primili. Potom smo dosta toga riskirali, ali nam to nije donijelo neki rezultat. Naprotiv.


Osječani iduće subote protiv Šibenika u Gradskom vrtu zaključuju prvi dio sezone.




– Sezona je za nas do sada uspješna i želimo je tako i završiti. Kada znamo gdje smo bili prije tri mjeseca kada smo došli i gdje smo sada, igračima se moraju uputiti pohvale. No, isto tako treba priznati da ovo u Velikoj Gorici nije bilo dobro. Idemo se pripremiti za tu posljednju utakmicu da bismo je riješili u svoju korist – rekao je Bjelica.