Pametna ideja

Bivši nogometaš Rijeke s klubom i tisućama navijača slavio osvajanje Kupa, potom objavili da su sedmorica pozitivna na koronavirus

Portal Novilist.hr

Slavlje nogometaša i navijača Lokomotiva nakon osvajanja Kupa/Foto Instagram

Slavlje nogometaša i navijača Lokomotiva nakon osvajanja Kupa/Foto Instagram

U razdoblju pandemije tisuće su navijača bili na ulicama, dok su nogometaši i ostali zaposlenici kluba na otvorenom autobusu pozdravljali okupljene



SOFIJA Bugarski nogometni savez objavio je kako razmišlja o odgađanju početka nove sezone, što je predviđen za 24. srpnja. Razlog je velik broj zaraženih koronavirusom u klubovima, šesnaest je slučajeva u klubu Cherno More Varna, a trenutno sedam u Lokomotiv Plovdivu.


Brojevi ni ne čude s obzirom da su prošloga tjedna nogometaši Lokomotiva u Plovdivu organizirali veliku proslavu povodom osvajanja Kupa Bugarske. U razdoblju pandemije tisuće su navijača bili na ulicama, dok su nogometaši i ostali zaposlenici kluba na otvorenom autobusu pozdravljali okupljene. Pitanje je koliko se i navijača zarazilo tijekom te proslave, u petak je Bugarska zabilježila novih 330 slučajeva zaraze koronavirusom.


Za Lokomotiv Plovdiv igraju i hrvatski nogometaši Josip Tomašević, Ante Aralica te Mihovil Klapan, bivši igrač Rijeke, a nije poznato je li netko od njih među zaraženima.




Fotografije proslave objavili su i na klupskom Instagram profilu…


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Шествието в Пловдив! #plovdiv #lokomotivplovdiv


Objavu dijeli PFC Lokomotiv Plovdiv (@lokomotiv_plovdiv_official)