Dani Olmo

Bivši igrač Dinama nakon remija protiv Švedske: “Naši navijači su trebali navijati, ne razumijem zašto su zviždali”

Hina

Dani Olmo/Foto REUTERS

Dani Olmo/Foto REUTERS

Olomo je bio jedan od najboljih igrača u španjolskim redovima, imao je dvije odlične prilike no švedski vratar je sjajno branio. Tijekom utakmice španjolski navijači su na "zub" uzeli Alvara Moratu koji je promašio dva ziceraSEVILLA Željeli smo pobjedu, imali smo dosta prilika, no morat ćemo nastaviti raditi, kazao je bivši igrač zagrebačkog Dinama Dani Olmo nakon što je Španjolska otvorila EURO odigravši 0-0 protiv Švedske.


Olomo je bio jedan od najboljih igrača u španjolskim redovima, imao je dvije odlične prilike no švedski vratar je sjajno branio. Tijekom utakmice španjolski navijači su na “zub” uzeli Alvara Moratu koji je promašio dva zicera.


“Ne razumijem zašto se Morati zviždalo. Morata je sjajan igrač, naši navijači su trebali navijati, oni bi trebali biti s nama, trebali bi nam vjerovati. Pokazat ćemo im da možemo pobijediti,” poručio je Olmo.
“Pokazali smo dobar nogomet, ali nismo uspjeli zabiti. Momčad se osjeća loše nakon svih napora koje smo uložili i šansi koje smo stvorili, ali preostale su nam dvije utakmice i pokušat ćemo ići bolje,” dodao je španjolski branič Aymeric Laporte.


“Da smo tako igrali u 10 utakmica, dobili bismo ih devet. Nedostajao nam je samo gol danas, imali smo veliki posjed lopte, nekoliko odličnih prilika, ali nismo znali kako završiti. Pokušat ćemo biti bolji u sljedećim utakmicama,” dodao je.