Engleski nogomet

Bilićev WBA ispao iz Liga kupa od drugoligaša nakon penala

Hina

Slavlje Brentforda/Foto REUTERS

Slavlje Brentforda/Foto REUTERS

Momčad pod vodstvom Slavena Bilića dvaput je vodila tijekom osnovnih 90 minuta, ali su gosti oba puta dolazili do izjednačenja



WEST BROMWICH Nogometaši West Bromwich Albiona ispali su u šesnaestini finala engleskog Liga kupa (Carabao kup), nakon što su na svom terenu poraženi od drugoligaša Brentforda sa 3-2 u raspucavanju.


Momčad pod vodstvom Slavena Bilića dvaput je vodila tijekom osnovnih 90 minuta, ali su gosti oba puta dolazili do izjednačenja. Strijelci za WBA bili su Robson-Kanu (56) i Edwards (66-11m), a za Brentford su golove postigli Marcondes (58) i Forss (73-11m).


U raspucavanju je Diangana promašio jedanaestarac u petoj seriji, a potom je prolaz Brentofrdu u osminu finala donio Norgaard.




Brentford je u prošloj sezoni u posljednjem kolu upravo od West Bromwich Albiona izgubio utrku za promociju u Premier ligu, a potom je i u finalu doigravanja poražen od Fulhama.


Četvrtoligaš Newport je iznenadio drugoligaša Watforda i na svom stadionu slavio sa 3-1, dok je West Ham s uvjerljivih 5-1 porazio Hull, iako je uoči dvoboja ostao bez glavnog trenera Davida Moyesa i dvojice igrača koji su bili pozitivni na testiranju na Covid-19.