Nogomet

Beckham doveo Messiju njegovog bivšeg trenera iz Barce i reprezentacije: “Rezultati govore za njega”

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Tata je cijenjena osoba u nogometu, njegovi rezultati govore za njega. Uvjereni smo da će svojim iskustvom inspirirati momčad i donijeti sreću navijačima, rekao je Beckham



MIAMI Lionel Messi je nakon potpisa za Inter Miami dobio i novog trenera u klubu, a bit će to njemu poznato lice. Beckhamov klub potvrdio je da momčad preuzima Gerardo Martino (60).


Messija će tako treći put u karijeri trenirati sunarodnjak s kojim je blisko surađivao i u klubu i u reprezentaciji. Argentinac je preuzeo Barcelonu 2013. godine, nakon što se nekadašnji pomoćnik Pepa Guardiole Tito Vilanova smrtno razbolio. Na klupi Katalonaca ostao je tek jednu sezonu i osvojio je samo Superkup.


Odmah nakon toga preuzeo je reprezentaciju Argentine koju je napustio nakon poraza od Čilea u finalu Copa Americe 2016. godine, kada je Messi bio na rubu trajnog napuštanja reprezentacije. Dvaput je bio finalist tog natjecanja. Nakon tog angažmana vodio je Atlantu United s kojom je postao prvak MLS-a i Meksiko s kojim je osvojio Gold kup.




“Tata je cijenjena osoba u nogometu, njegovi rezultati govore za njega. Uvjereni smo da će svojim iskustvom inspirirati momčad i donijeti sreću navijačima”, rekao je Beckham.