Ključni posrtaj

Barcelona se oprostila od naslova prvaka, a Koeman se nemoćno okrenuo idućoj sezoni: “Teško je objasniti što se dogodilo”

Portal Novi list

Leo Messi/Foto REUTERS

Leo Messi/Foto REUTERS

Cilj je bio pobijediti u sve tri utakmice i nadati se da će netko od izravnih suparnika izgubiti bodove, ali sada je to vrlo teško očekivati - rekao je trener Katalonaca



BARCELONA Španjolski mediji ne štede Barcelonu nakon posrtaja u Valenciji i remija protiv Levantea. Suglasni su da su se Katalonci ovim porazom praktički oprostili od naslova prvaka.


“Slika očaja Koemana na klupi nakon trećeg primljenog gola i lice Lea Messija kada je utakmica završila sažima svu nemoć Katalonaca. Barcelona je šesti put ove sezone primila tri gola…”, stoji između ostaloga u komentaru sportskoga dnevnika Marce.


Ronald Koeman/Foto REUTERS




Trener Ronald Koeman zvučao je prilično samokritično. I nemoćno…


– Tri pogotka u 45 minuta nisu na razini Barcelone. Utakmice traju 90 minuta. Nemoguće je razumjeti što se dogodilo. Teško je objasniti što se dogodilo u drugom poluvremenu. Cilj je bio pobijediti u sve tri utakmice i nadati se da će netko od izravnih suparnika izgubiti bodove, ali sada je to vrlo teško očekivati. Razočarani smo, ali moramo ići dalje. Moramo se pripremiti za sljedeću sezonu – rekao je trener Barce.