Velikani traže trenera

Barcelona i Bayern žele Mauricija Pochettina na klupi

Hina

Mauricio Pochettino/Foto: REUTERS

Mauricio Pochettino/Foto: REUTERS

Nakon otkaza hrvatskom treneru Niki Kovaču momčad Bayerna privremeno vodi Hansi Flick, a njemački klub želi što prije dovesti kvalitetnog trenera koji bi vodio klub na duže staze. Vodstvo Barcelone nije zadovoljno sadašnjim trenerom Ernestom Valverdeom

LONDON -Argentinski trener Mauricio Pochettino (47), koji je u utorak dobio otkaz u Tottenhamu, vjerojatno neće dugo čekati ponudu za novi posao, budući da su za njega zainteresirani Barcelona i Bayern, objavili su u četvrtak britanski mediji.Nakon otkaza hrvatskom treneru Niki Kovaču momčad Bayerna privremeno vodi Hansi Flick, a njemački klub želi što prije dovesti kvalitetnog trenera koji bi vodio klub na duže staze. 

Vodstvo Barcelone nije zadovoljno sadašnjim trenerom Ernestom Valverdeom, iako su u domaćem prvenstvu na vrhu ljestvice poravnati sa Real Madridom, a u Ligi prvaka su vodeći u svojoj skupini. No, igre koje pruža Barca ove sezone su daleko od onoga čemu su se nadali navijači i klupsko vodstvo. 


Jedna od Barcinih prednosti je prijateljstvo Pochettina i predsjednika “blaugrane” Josepa Maria Bartomeua. No, oteževajuća okolnost je što je Pochettino pet godina proveo u gradskom rivalu Espanyolu, dvije kao igrač i tri godine kao trener.