Premiership

Arsenal i Manchester United odigrali bez golova, City se izdvojio na vrhu ljestvice

Hina

Harry Maguire (Man United) i Alexandre Lacazette (Arsenal)/Foto REUTERS

Harry Maguire (Man United) i Alexandre Lacazette (Arsenal)/Foto REUTERS

Iako je 18. utakmicu zaredom ostao neporažen u gostima, Manchester United ovim remijem sve više gubi korak s vodećim Manchester Cityjem, sada ima 41 bod, tri manje od gradskog rivala uz jednu utakmicu više odigranu



LONDON U derbiju 21. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal i Manchester United su odigrali 0-0.


Iako je 18. utakmicu zaredom ostao neporažen u gostima, Manchester United ovim remijem sve više gubi korak s vodećim Manchester Cityjem, sada ima 41 bod, tri manje od gradskog rivala uz jednu utakmicu više odigranu. Arsenal je ovim bodom stigao na osmo mjesto sa 31 bodom, jednim više od devetog Chelseaja.

Ranije u subotu Manchester City je ostvario osmu pobjedu zaredom u Premier ligi svladavši na svom terenu s minimalnih 1-0 (1-0) posljednjeplasirani Sheffield United. City je poveo vrlo rano, već u 9. minuti Gabriel Jesus je postigao, pokazat će se, jedini pogodak na utakmici.


Sheffield, koji je prije tri dana u Manchesteru šokirao United, ostao je na osam bodova te sada zaostaje četiri boda za pretposljednjim West Bromwich Albionom, a šest za 18. Fulhamom, koji su u međusobnom dvoboju odigrali 2-2.