Transfer na čizmu

Ardian Ismajli u novom talijanskom prvoligašu, klub bivšeg vlasnika Rijeke doveo braniča Hajduka za 2 milijuna eura

Hina

Gabriele Volpi, predsjednik i vlasnik Spezije, svojevremeno je bio i vlasnik HNK Rijeke/Foto Arhiva NL

Gabriele Volpi, predsjednik i vlasnik Spezije, svojevremeno je bio i vlasnik HNK Rijeke/Foto Arhiva NL

Dosadašnji stoper Hajduka je za novi klub potpisao ugovor na tri godine, a prema pisanju talijanskih medija Splićanima će pripasti dva milijuna eura odštete



SPLIT Albanski nogometaš Ardian Ismajli (23) napustio je redove Hajduka i karijeru će nastaviti u novom talijanskom prvoligašu Speziji. 


Dosadašnji stoper Hajduka je za novi klub potpisao ugovor na tri godine, a prema pisanju talijanskih medija Splićanima će pripasti dva milijuna eura odštete.


Za Hajduk je Ismajli ukupno odigrao 93 službene utakmice u kojima je postigao dva pogotka, od čega se 82 puta našao u početnom sastavu.




Debitirao je kod trenera Damira Burića u svibnju 2016. godine u gostujućoj pobjedi protiv Zagreba. Posljednji nastup imao je protiv Slaven Belupa.


“Ismi zahvaljujemo na svemu što je pružio u bijelom dresu i želimo mu puno sreće i uspjeha u daljnoj karijeri,” poručili su iz Hajduka.


Ismajli je rođen na Kosovu, igrao je i za kosovsku U-21 reprezentaciju, no u studenom 2018. je debitirao za seniorsku reprezentaciju Albanije u čijem dresu je do sada odigrao 11 puta.