Golgeterski instinkt

Andrej Kramarić je svojevremeno u dresu Rijeke zabio duplo više golova u jednoj utakmici nego prošle subote Borussiji (D)

Portal Novi list

U studenom 2014. godine "Krama" je na Kantridi postigao pet od šest pogodak za "bijele" u prvenstvenoj pobjedi nad Lokomotivom, a godinu dana ranije zabio je čak osam golova u kup pobjedi nad Zmajem



RIJEKA Andrej Kramarić je u nepune dvije sezone u dresu Rijeke zabio 55 golova u 65 službenih nastupa. Nerijetko i po dva ili tri u jednoj utakmici, ali i više od četiri koliko je prošle subote postigao za svoj Hoffenheim protiv Borussije iz Dortmunda.


U studenom 2014. godine “Krama” je na Kantridi postigao pet od šest pogodak za “bijele” u prvenstvenoj pobjedi nad Lokomotivom, a godinu dana ranije zabio je čak osam golova u kup pobjedi nad Zmajem iz Blata. Naravno, da nije uputno uspoređivati Borussiju Dortmund, Zmaj i Lokomotivu, ali nije nikome lako zabiti osam komada pa ni niželigašu u kup utakmici,


Inače, tih osam pogodaka u mreži momčadi s Korčule je klupski rekord po broju postignutih pogodaka za Rijeku u jednom službenoj utakmici.