Napadač Vatrenih

ANDREJ KRAMARIĆ Ima puno boljih momčadi od naše u ovom trenutku, tko zna što se sve može dogoditi

Portal Novilist.hr

Andrej Kramarić/Foto PIXSELL

Andrej Kramarić/Foto PIXSELL

Potencijalno smo dobra ekipa koja može napraviti čudesan rezultat, ali možemo ispasti i u grupi, s obzirom na naš balkanski mentalitet. Iako, moram priznati da se taj mentalitet promijenio unazad nekoliko posljednjih godina.



ROVINJ Napadač Andrej Kramarić jedan je od ključnih igrača Hrvatske koja će uskoro krenuti na EURO te je na pripremama u Rovinju najavio skorašnje oglede Vatrenih.


– Sjajno je vidjeti se s dečkima. Atmosfera u ekipi je sjajna i nadam se da ćemo napraviti nešto veliko. Premda je sezona bila teška i naporna, osjećam se odlično i spreman sam nastaviti tamo gdje sam stao – rekao je Kramarić za web stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.


Njegov bivši trener Julian Nagelsmann uskoro preuzima Bayern, pa se nameće pitanje o mogućem prelasku hrvatskog napadača u bavarski klub.




– Ta jednadžba nije jednostavna i pustit ću to nekom drugom matematičaru da izračuna. Bilo bi lijepo da se još jednom susretnemo u karijeri. Svi me pitaju hoću li ostati u Hoffenheimu. Ne znam, svi znaju da volim taj klub i da mi je tu lijepo. U zadnjoj sam godini ugovora i što god bude, ja sam u dobitnoj poziciji i znam da ću nakon Eura biti zadovoljan.


Kramarić je priznao kako će na EURO-u biti boljih reprezentacija od naše.


– Teško je reći bilo što jer se križamo s različitim grupama i jakim rivalima. Bit će teško i moramo biti realni te reći da ima puno boljih momčadi od nas u ovom trenutku. Potencijalno smo dobra ekipa koja može napraviti čudesan rezultat, ali možemo ispasti i u grupi, s obzirom na naš balkanski mentalitet. Iako, moram priznati da se taj mentalitet promijenio unazad nekoliko posljednjih godina. Mislim da možemo napraviti dobar rezultat, ali tko zna što se sve može dogoditi. Ono što mogu reći, je to da smo motivirani.