Lijepi uspjeh

Amaterska selekcija NS-a Rijeka pobjednik Hrvatskog kupa regija

Portal Novi list

Riječani su prvi put izborili završnicu UEFA Kupa regija koja će se od 16. do 24. rujna održati u ItalijiBIOGRAD NA MORU  Selekcija Nogometnog saveza Rijeka pobjednik je Hrvatskog kupa regija. U finalu momčad Mladena Ivančića svladala je selekciju NS-a Zagreb zahvaljujući pogocima Stefana Antanaskovića (36’), Domagoja Prizmića (61’) i Damjana Mendrile (90’+2).


Boje NS-a Rijeka branili su Roberto Nicoletti, Karlo Dundović, Filip Šimić, Domagoj Prizmić, Luka Hodak, Mateo Ostović, Andrea Maružin, Martin Bogdanić, Tin Lagumdžija, Borna Znamenaček, Stefan Antanasković, Mauro Mendiković, Karlo Radošević, Rajmond Buqaj, Stefan Stojanović, Matej Tobisch, Petar Vukajlović i Damjan Mendrila. U stručnom stožeru bili su i treneri Alen Perušić, Emil Lazarić, Karlo Đivoje i Marko Egzeta uz predstavnika Branka Kajfeša.


Riječani su prvi put izborili završnicu UEFA Kupa regija koja će se od 16. do 24. rujna održati u Italiji. Hrvatska će u skupini igrati protiv Malte (17. rujna), Rumunjske (20. rujna) i Italije (23. rujna).