Mladi ofenzivac

Alen Halilović nastavlja sa selidbama. Izgleda da odlazi iz Standarda

Hina

Alen Halilović / REUTERS

Alen Halilović / REUTERS

Halilović je u belgijski Standard došao u siječnju te je od tada nastupio u 14 utakmicaOfenzivni nogometaš Alen Halilović, koji je kao kapetan predvodio mladu hrvatsku reprezentaciju u lipnju na Europskom prvenstvu, u idućih će deset dana napustiti Standard iz Liega, rekla je Hini osoba upoznata s pregovorima.


Sportske novine La Derniére Heure sa sjedištem u Bruxellesu izvijestile su u srijedu da bi Halilović mogao prijeći u portugalskog prvoligaša Vitóriju Guimarães.


Vitória Guimarães nije odgovorila na upit.
Anonimni izvor potvrdio je u četvrtak da će do kraja prijelaznog roka 23-godišnji Halilović gotovo sigurno otići iz Standarda, ali ne u portugalsku ligu. Prelaskom će nastojati dobiti veću minutažu te se nastaviti razvijati kao igrač.


Halilović je u belgijski Standard došao u siječnju te je od tada nastupio u 14 utakmica. Sa Standardom ima ugovor do kraja sezone, do ljeta 2020. godine. Tržište se zatvara 2. rujna.


U Standard se ljetos vratio hrvatski napadač Duje Čop nakon jednogodišnje posudbe provedene u španjolskom prvoligašu Valladolidu.