Novi branič

Zoran Arsenić predstavljen kao novi igrač Rijeke: “O klubu i gradu sam čuo sve najbolje”

Portal Novilist.hr

Zoran Arsenić/Foto HNK Rijeka

Zoran Arsenić/Foto HNK Rijeka

Znam kakav je Rijeka klub, kakve su mogućnosti. Rijeka se bori za prve pozicije na ljestvici i za Europu, odmah je zbog toga bilo lakše odlučiti… – rekao je novi član riječke obrane



RIJEKA Zoran Arsenić i službeno je predstavljen kao novi igrač HNK Rijeka, stigao je iz poljske Jagiellonia Białystok na posudbu do kraja sezone s mogućnošću otkupa ugovora.


Arsenić će riječku momčad pojačati u zadnjoj liniji, uglavnom igra na poziciji stopera.


– Odluka o dolasku u Rijeku bila je vrlo lagana. Nakon interesa od strane Rijeke krenulo se u realizaciju, znam kakav je Rijeka klub, kakve su mogućnosti. Rijeka se bori za prve pozicije na ljestvici i Europu, odmah je zbog toga bilo lakše odlučiti… – rekao je Zoran Arsenić za službenu klupsku web stranicu.




Ovaj je branič već upoznat s igranjem u Prvoj HNL, svoju je karijeru i započeo u Osijeku, nakon čega je prešao u poljsku Wislu te Jagielloniju. O Rijeci je sve najljepše čuo od bivšeg igrača Rijeke Jakova Puljića te sadašnjeg Tibora Halilovića, s kojima je ranije igrao u Poljskoj, a puno mu je pomogao u odluci i šogor Vedran Jugović.


– O Rijeci, ljudima u klubu i oko njega, od nikoga nisam čuo niti jednu negativnu riječ. Čuo sam samo sve najbolje i to mi je također uvelike olakšalo odluku – zaključio je Arsenić.