Bruno Goda

VIDEO Strijelac drugog gola za Bijele na Drosini: “Na poluvremenu smo se dogovorili da ćemo izaći još jače i bolje”

Portal Novi list

Bruno Goda na ramenima suigrača nakon utakmice pred navijačima/Foto HNK Rijeka

Bruno Goda na ramenima suigrača nakon utakmice pred navijačima/Foto HNK Rijeka

Hvala navijačima i na podršci, svaka im čast i veliko hvala za Pulu i za dosadašnji dio sezone - rekao je GodaRIJEKA Naklon Bruna Gode u 84. minuti, nakon kornera Dejana Petrovića, bio je točka na “i” sjajne riječke večeri u Puli i okidač za slavlje s navijačima koje je potrajalo i tridesetak minuta nakon utakmice. Oni glavni akteri su već bili u svlačionici, a igrači koji su odrađivali kompenzacijski trening, ozdravljali navijačima koji su njihovo trčanje pozdravljali ovacijama.


– Važna tri boda! Jako teška utakmica s dosta prekršaja, puno agresije… Prvo poluvrijeme je bilo malo slabije s naše strane, ali uspjeli smo postići pogodak. Na poluvremenu smo se dogovorili da ćemo izaći još jače i još bolje, a kada smo postigli drugi pogodak bilo je sve gotovo – rekao je Bruno Goda.


Prvenstvo se bliži kraju, sve je manje utakmica u prvenstvenom kalendaru, a Rijeka nošena navijačkom podrškom već gleda prema idućem kolu i srazu s Goricom.
– Bit će jako teška utakmica i protiv Gorice, ali drago nam je što igramo kući, pred našim navijačima, to će nam sigurno dati dodatni motiv i dodatnu snagu. Sve manje utakmica je do kraja, sve je napetije, ali idemo utakmicu po utakmicu i uživamo u tome. Hvala navijačima i na podršci, svaka im čast i veliko hvala za Pulu i za dosadašnji dio sezone – zaključio je Bruno Goda.