Zahlađenje odnosa

VIDEO Damir Mišković neće u nedjelju u maksimirsku ložu: “Bit ću s navijačima Rijeke na jugu, zajedno s članovima uprave”

Zlatko Horvat

Damir Mišković, Željko Sopić i Nikola Ivaniš/V. KARUZA

Damir Mišković, Željko Sopić i Nikola Ivaniš/V. KARUZA

Zahvaljujem se Željku što je došao, počašćeni smo Rijeka je veliki klub, a Željko Sopić veliki trener tako da očekujem svi zajedno, ne samo igrači, treneri i mi u upravi, već cijeli grad, nastavimo ovako dalje - rekao je predsjednik Bijelih



RIJEKA Iza Damira Miškovića je nekoliko teških dana. Nije ga oduševio način na koji je Sergej Jakirović otišao u Dinamo niti potezi Modrih.


– Zahvaljujem se Željku što je došao, počašćeni smo Rijeka je veliki klub, a Željko Sopić veliki trener tako da očekujem svi zajedno, ne samo igrači, treneri i mi u upravi, već cijeli grad, nastavimo ovako dalje. Podigli smo se i to bismo željeli nastaviti.


Zbilja smo napravili odličnu atmosferu. U ovih mojih 11 i pol godina bilo je lijepih trenutaka, lijepe atmosfere, ali ovo u zadnjih mjesec, dva podignuto je još višu razinu. Imamo oko 11 tisuća članova, što je nevjerojatno.




Kada sam došao, bilo nas je 365 učlanjenih. To nije ništa namješteno, niti smo mi radili neke posebne letke da svi moraju voljeti Rijeku.


Valjda je sve to prokuhalo od ove vrućine, shvatili smo da moramo biti još bliže Rijeci. Sretan sam i ponosan.


To je za nas velika stvar, ali i obaveza za svih nas u klubu da se odužimo navijačima i probamo dati sve od sebe.


Hoće li to biti dovoljno, ne znamo, to je sport. U sportu treba vjerovati, a ja sam optimist i stat ću uvijek iza igrača i trenera – rekao je u uvodu Damir Mišković.


Mišković može biti ponosan na igru Bijelih u Lilleu, otkud se vratio prije momčadi.


– Mislim da smo pokazali srce, želju i volju protiv jednog velikog kluba. Malo smo im morali dati nade za Rujevicu, koja će biti puna, sva u bijelom, gdje želimo pobijediti i proći dalje.


Predsjednik Bijelih Damir Mišković neće nedjeljni derbi u Maksimiru pratiti iz svečane lože, već će s ostalim članovima uprave biti na južnoj tribini.


– Bit ću s navijačima Rijeke na jugu, zajedno sa članovima uprave. To je sigurno.