KULTNI RIJEČKI STADION

Veliki interes za “Povratak na Kantridu”: U prvih sat vremena prodano je više od 1.000 ulaznica

Edi Prodan

Foto Edi Prodan

Foto Edi Prodan

Za ulaz na stadion trebati će važeća EU digitalna COVID potvrda, za ovaj događaj bit će organizirano testiranje po povoljnim cijenama o čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti.



RIJEKA – U samo sat vremena “otišlo” je više od tisuću ulaznica za treće izdanje nogometnog spektakla Povratak na Kantridu. Rekorder je dakako D  tribina, ali ne idu loše ni ostale pozicije omiljenog sadiona.


Počela je dakle dugo očekivana prodaja uaznica za ovogodišnje, treće izdanje tradicionalnog nogometnog ogleda “Povratak na Kantridu” koji će u petak, 8. listopada s početkom u 20 sati odigrati Rijeka i Olimpija. Počela je s velikom gužvom jer  od podneva kad je ispred Armadine kućice koja će na Korzu ostati sve do dana utakmice, neprestano dolazi velik broj navijača.


Radno vrijeme te prodajne pozicije, ispred Radio Rijeke, je od ponedjeljka do petka od 11 do 19 sati, subotom i nedjeljom od 9 do 13 sati.




A s obzirom na tradicionalno veliki interes navijača za povratak podno legendarnih stijena, do ulaznica se može i u riječkim Dallas Music Shopu i Foto Reviji, matuljskom New Soundu kao i na portalu mojekarte.hrhttps://www.mojekarte.hr/…/hnk…/tickets-595915.html


Cijene su prilagođene svim uzrastima i socijalnim statusima pa je tako ulaznica za mitsku D tribinu 30 kuna, a zanimljivo je da ona vrijedi i kao kao voucher za ulaznicu za sjevernu tribinu za utakmicu Rijeka – Dinamo što će se odigrati 16. listopada. B i C tribina su po 80 kuna, F 70, a popularna “obiteljska tribina” E je 30 kuna s tim da roditelj za istu cijenu može povesti i jedno dijete do 12 godina. Najskuplja je A tribina po 100 kuna. Treba naglasiti i to da će na dan utakmice ulaznice skuplje za 10, odnosno 20 kuna.


Za ulaz na stadion trebati će važeća EU digitalna COVID potvrda, za ovaj događaj bit će organizirano testiranje po povoljnim cijenama o čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti.


Također, u prodaju kreću i prigodne majice Povratak na Kantridu koje će se moći kupiti po cijeni od 70 kuna do kojih se može isključivo kupnjom na Korzu.