Goran Tomić

Trener nogometaša Rijeke upozorava na preporođenog Hrvatskog dragovoljca: “S Hajdukom su bili na egalu do 97. minute…”

Portal Novi list

Goran Tomić/Foto HNK Rijeka

Goran Tomić/Foto HNK Rijeka

Svjesni smo šta nas čeka, morat ćemo biti na maksimumu - rekao je Tomić



RIJEKA Nogometaši Rijeke ovoga petka nastavljaju sa svojim prvenstvenim obvezama. Bijele od 20 sati očekuje gostovanje u Kranjčevićevoj ulici kod donedavnog drugoligaša Hrvatskog dragovoljca.


– Očekivanja su velika, želimo uzeti tri boda – govori trener bijelih Goran Tomić. – Sigurno da nas čeka zahtjevna utakmica. I prošla utakmica pokazala je da ne postoje laki suparnici i da položaj na ljestvici može samo zavarati. Dragovoljac je u posljednje dvije utakmice osvojio četiri boda i to na gostujućim terenima.  S Hajdukom su do 97. minute bili u egalu, sigurno da je to jedno veliko upozorenje nama i da utakmicu moramo shvatiti na maksimalno ozbiljan način.


Dragovoljac je sve bolji kako teče sezona?




– To je ekipa koja slagana u hodu, imali su poteškoća na početku sezone. Sada su se stabilizirali, a s novim trenerom dobili su i novu energiju, te sve to naplatili. Svjesni smo šta nas čeka, morat ćemo biti na maksimumu.


Kakvu utakmicu očekujete?


– Moramo biti spremni na sve varijante. Moramo gledati sebe i pokazati igru kakvu smo pokazali i drugom poluvremenu protiv Slaven Belupa. Očekujem energičnu i okomitu Rijeku, moramo iskoristiti svoje prilike.


Zdrastveni bilten?


– Labrović je duže vrijeme ozlijeđen, ali vraća se uskoro u konkurenciju. Nino Galović je ispao iz kombinacija, zaradio je neugodnu ozljedu. Ostali će biti u konkurenciji – rekao je Tomić.