Goran Tomić

Trener Rijeke nije spokojan nakon generalke: “Pokazali smo probleme u obrani, nadam se da ozljeda Čerina nije strašna…”

Portal Novi list

Goran Tomić/Foto HNK Rijeka

Goran Tomić/Foto HNK Rijeka

Neke igrače smo poštedjeli i izvadili na poluvremenu što nije bio plan - rekao je Tomić



RIJEKA Trener Rijeke Goran Tomić ovako je vidio posljednju pripremnu utakmicu protiv MTK-a.


– Zadnja pripremna utakmica u kojoj me najviše ražalostila ozljeda Čerina, nadam se da nije ništa strašno, jer u ovakvim utakmicama najbitnije je da se igrači ne ozljede i rezultat je u drugom planu. Nadam se da neće biti neka duža pauza za Čerina. Što se tiče sam utakmice bilo je dosta dobrih stvari  u fazi napada kao i u prošlim utakmicama. Pokazali smo neke probleme u zadnjoj liniji, kod nekih situacija nismo dobro reagirali. Napravili smo dosta nepredviđenih izmjena jer najbitnije je da se sačuvamo za prvu prvenstvenu utakmicu. Neke igrače smo poštedjeli i izvadili na poluvremenu što nije bio plan.


Kako ste generalno zadovoljni pripremama?




– Jako sam zadovoljan, odlične pripreme u odličnim uvjetima. Vrijeme nas je poslužilo. Idealni uvjeti. Igrači su sve ispunili. Šteta da su se neki igrači kasnije priključili pa su u zaostatku, ali, dobro, slagat ćemo se u hodu.


Igračka križaljka se slaže kako na to gledate?


– Zadovoljan sam. Imali smo neke pozicije koje smo trebali popuniti i to smo napravili. Najbitnije da krenemo dobro u prvenstvo, možemo s optimizmom gledati na početak prvenstva – rekao je trener Rijeke u klupsku TV kameru.