Rijeka vs. Hajduk

Trener Rijeke napravit će nekoliko promjena u sastavu za Hajduk, vraćaju se dvije važne karike, a mogao bi početi Mudražija

Mateo Sučić

Robert Mudražija / Foto Arhiva NL

Robert Mudražija / Foto Arhiva NL

Čerin ima jedno od najvećih opterećenja jer se puno troši, ali imamo Mudražiju koji se diže, Pavičića koji igra dobro, a tu su i mlade nade koje, pogotovo kada je najveći pritisak, ne bi bilo fer staviti ih jer smatram da to nije dobro za njihov razvoj - tvrdi Rožman



RIJEKA Dobra vijest za trenera Rjieke Simona Rožmana uoči Jadranskog derbija je što se u konkurenciju za momčad vraćaju Franko Andrijašević i Ivan Tomečak.


– Obojica su spremni zaigrati, dok kod ostalih ima nekoliko upitnika zbog ozljeda. Prvenstvo ne završava s Hajdukom jer ćemo doći tek na polovicu odigranih utakmica, zato moramo biti pametni i pažljivi jer ćemo do kraja sezone trebati sve igrače. Lončar je izvan konkurencije jer je protiv Šibenika zadobio manju rupturu i još neko vrijeme neće biti u kadru – istaknuo je Rožman i dao naslutiti da bi za današnji ogled mogao odmoriti Čerina.


– Čerin ima jedno od najvećih opterećenja jer se puno troši, ali imamo Mudražiju koji se diže, Pavičića koji igra dobro, a tu su i mlade nade koje, pogotovo kada je najveći pritisak, ne bi bilo fer staviti ih jer smatram da to nije dobro za njihov razvoj.