Ništa od trofeja

Trener Rijeke nakon sramotne igre u polufinalu Kupa: “Prvo poluvrijeme smo odigrali izvan svih kriterija…”

Portal Novilist.hr

Goran Tomić/Foto PIXSELL

Goran Tomić/Foto PIXSELL

Nekim promjenama u drugome dijelu smo pokušali okrenuti, malo nam je nedostajalo, ali Istra je zaslužila finale - rekao je trener Rijeke Goran Tomić



PULA Nogometaši Rijeke poraženi su rezultatom 2:3 od Istre 1961 u polufinalu Kupa te ove godine neće imati priliku obraniti trofej Rabuzinova sunca.


– Utakmicu su Puljani riješili u prvome poluvremenu gdje smo mi odigrali izvan svih kriterija, bez volje, želje i agresije. Tu su oni odlučili utakmicu. Nekim promjenama u drugome dijelu smo pokušali okrenuti, malo nam je nedostajalo, ali Istra je zaslužila finale – rekao je trener Rijeke Goran Tomić nakon susreta, dodavši kako je samo jedna stvar bila pozitivna.


– Kada ne uđete od prve minute kako treba u susret, onda ne može doći ni sreća. Mi smo prespavali prvo poluvrijeme, odigrali jako loše, nije bilo lako. Ali ako je nešto bilo pozitivno, onda je to reakcija ekipe u drugome dijelu. Lokomotiva ovoga vikenda? Moramo se sada fokusirati na prvenstvo, u Kupu smo ispali, a sada se borimo za Europu.